UFO-Sveriges Radio

UFO-Sveriges Radio header image 1
August 3, 2022  

78. UFO-Sveriges Radio - Märklighetsfaktor 6

August 3, 2022

UFO-Sveriges Radio börjar med ett fall från Caracas, Venezuela för att ha som bas för en mycket kort diskussion kring begreppet märklighetsfaktor, som också är ämnet för dagen. Serien som nu kommit till sitt sjätte avsnitt.

Fred Andersson från podden Märklighetsfaktorn, har efterforskat ett fall från Norrland där en märklig humanoid spelar huvudrollen. Detta fick Thomas Michanek att bli intresserad och han har nu försökt gräva ännu djupare i arkiven för att hitta något mer konkret i fallet. Hör honom berätta om händelsen.

Tobias Lindgren tar oss med till 1990 och orten Kode, där en besynnerlig farkost visar sig för ett par som är ute och luftar sig i natten. Ni avgör om det här fallet är tillräckligt märkligt för att platsa bland fallen som tas upp i denna serie.

Avslutar gör Johan Gustavsson med ett egendomligt fall med många lustiga ingredienser och som involverar utomjordingar och pajer. Historien utspelar sig den 4 januari 1979 när fru Jean Hingley från orten Rowley Regis i West Midlands-regionen i England oväntat får besök av tre besynnerliga figurer med vingar. De intresserar sig mer för julgranen än de köttfärspajer som de bjuds på.

Hör gärna av er på våra sociala medier med händelser som går längre utöver det vanliga.